ELVERUMSUTSTILLINGEN 2021 VEL GJENNOMFØRT

 

Hedmark og Oppland Fuglehundklubb var også i år teknisk arrangør og ansvarlig for gruppe 7, stående fuglehunder under Njff utstillingen på  Norsk Skogmuseum, Elverum.

 Resultater for gruppe 7 kan lastes ned her: 


På bildet til høyre Gisken Dobloug Markussen med engelsk setter Høgdebrotets Melker, med best i rasen, beste i gruppe 7 stående fuglehunder, og fjerde Best in Show.

Se flere bilder fra Utstillingen her:  

ELVERUMSUTSTILLINGEN 2021

Årets største jakthund utstilling nærmer seg med stormskritt. Utstillingen arrangeres 14. og 15. august på Norsk Skogmuseum på Elverum. Dette blir en ren hundehelg da de nordiske jakt og fiskedager er avlyst også i år. Utstillingen vil være på Norsk Skogmuseum


Jakthundfolket har en naturlig møteplass på Elverumsutstillingen som arrangeres lørdag 14. august og søndag 15.august. 

Gruppe 3, 5 og 6 dømmes på lørdag og gruppe 4, 7 og 8 dømmes på søndagen. 

Både voksne og valper i den samme gruppen dømmes den samme dagen. 

Informasjon:

​​Utstilllingen starter kl. 09.00. De som skal stille hund kommer inn fra kl. 08.00. Ditt startnummer, som blir sendt deg på mail sammen med informasjon om utstillingen, gjelder som inngangsbillett for en person.

Det må påregnes noe gange til utstillingsområdet. Avhengig av smittesituasjonen så vil områdene rundt selve museet og sannsynligvis Prestøya benyttes. Utstillingen pleier å være populær, så vi anbefaler alle å møte opp i god tid med godt humør. Det må påberegnes litt venting når vi har så mange hunder på utstillingen. Det er ikke mulighet for å sette opp utstillingstelt.

Premie til BIR, BIM, CERT og CK kan hentes i sekretariatet. Kun premie til høyeste valør deles ut. Vi ettersender ikke premier. Rosetter og diplom kan kjøpes i sekretariatet.

Gruppefinalene går i den store ringen ute på utstillingsområdet, ca kl.15.00. hver dag.

BIS blir bedømt på søndag. Starter når gruppefinalene er ferdig bedømt, ca kl 15:30