TRENINGSTERRENGENE

HedOpp har 2 terreng som med fritak fra båndtvang hvor hundene kan løpe fritt over store områder på sommeren. Terrengene er på Nordhue i Løten og Båren i Engerdal. Les med om terrengene under egne faner.

HedOpp har også lavlands terreng med fasan og rapphøns under veiledning fra instruktør/kjentmann. Lavlands trening foregår i september, oktober og november.

NORHUE

I samarbeid med NVK disponerere klubben et inngjerdet område på hele 800 mål hvor man slippe hund fritt fra mai måned. terrenget er et nydelig skogsfuglterreng med svært god plass. det finnes gapahuk og benker i terrenget for pauser. Det er også mange bekker i terrenget for vanning av hunder. Terrenget åpner i midten av mai, og er åpent helt til snøen kommer.

BÅREN

I Båren, i Engerdal, har Hedmark og Oppland Fuglehundklubb et treningsterreng.

Terrenget er på ca 7,5 km2 med dispensasjon fra båndtvang i perioden 1.april til 30.april og 1.juli - 20.august for kondisjon og dressurtrening av fuglehunder.


LAVLANDTERRENG

Klubben disponerer treningsterreng for lavland på Helgøya og i Vang etter avtale med grunneierlag. Her kan du som medlem delta i organisert trening på fasan fra starten på september. Tidspunkt vil bli annonsert her på hjemmesiden og Facebook. Det er ikke lov til å trene på egenhånd i disse terrengene