APPORTPRØVE SØNDAG 3. JULI 2022

HedOpp arrangerte apportprøven på malungen for 3. året på rad. Det er gledelig for klubben at det blir flere og flere deltakere for hvert år. Det gir oss motivasjon til å fortsette og arrangere apportprøver fremover, og vi ønsker dere alle velkommen til HedOpp apportprøve også neste år. 

 

Prøvens beste UK hund: KV Tiurjegerns Pink 

Prøvens beste AK hund: LS Rapp av Einbugga

Veibeskrivelse:
Prøvested Malungen
(Mellom innsjøene Malungen og Fjæstadsætertjernet) Når man kommer fra sør og kjører nordover fra Skarnes:Kjør inn på Nord-Odalsvegen FV24, og følg denne i nær 41 km. (Veien skifter navn til Odalsvegen etter noen km).
Kjør mot Odalsvegen 1604, 2330 Vallset, som er veiadressen til Malungen Gjestegård (Men er ikke prøvestedet!).
Kjør inn på grusveg (tett skog rundt) ca 300 m sør for Gjestegården, retning vest. Til venstre når man kommer fra sør, og altså ca 300 m før du kommer til gjestegård-avkjøringen.Når man kommer fra nord på E6 sørover:
Kjør av E6 i kryss 65 Kolomoen, inn på RV3 (nordøstover)
Kjør RV3 i 280 m, sving høyre inn på Vallsetvegen (skiltet «til Kongsvinger»

Følg denne (som etter hvert heter Odalsvegen, i 16 km. Da passerer du Gjestegården på høyre side.

Kjør 300 m videre og avkjøring til prøvestedet er mot vest (høyre). Etter en liten strekning inn langs grusvegen kommer oppropsstedet til syne til høyre, med hytte, benker og bord.Det vil lokalt stå en del info på egne «bukker» som Hed-Opp har satt opp, blant annet der man kjører inn i skogen fra FV24

Her finnes bilder fra de premierte på Apportprøven  2021