Varmedekken Long Distance

Varmt dekken utviklet for hunder som er i bevegelse eller ligger rolig i ekstrem kulde.

Ytterst har dekkenet et lag med kraftig ripstop som er både vann- og vindtett. Long distance jacket er foret med et tykt lag kunstfiber og kledd med glatt ripstop på innsiden som er mykt mot pelsen og lett å holde rent.

Dekkenet er enkelt å ta av og på, også når hunden har på seg sele. Det holdes på plass av en kraftig borrelås i front og en under buken. Den glatte innsiden gjør at det ikke er noen punkter som gnager. Dekkenet er utviklet med passform for hunder i bevegelse. Long distance jacket beskytter godt over bryst, skuldre, lår og buk. Dekkenet kan kjøpes med avtagbar vindspoiler som beskytter hannhundens kjønnsorgan. I nakken er det en refleksløkke som gjør at du kan følge med på hundens bevegelsesmønster i mørket. Bak er det en løkke du kan tre linen gjennom, slik at dekkenet holder seg på plass selv om det blåser.

Long distance jacket er rød med refleksdetaljer for økt synlighet i mørket. Dekkenet er tilgjengelig i størrelsene S - XL. Hvis hunden din vipper mellom to størrelser anbefaler vi å gå opp i størrelse

Velg en variant:

kr 600,00